Skip to content

Vergaderen

Kleine, middelgrote en grote vergaderruimtes te huur per dagdeel of dag

 

Op zoek naar een geschikte ruimte om mensen te ontvangen? Voor een zakelijke bespreking, creatieve sessie of juist voor een informele bijeenkomst? In klein gezelschap of met een grote groep?

Bij Silver Business Center zijn kleine, middelgrote en grote vergaderruimtes te huur per dagdeel of dag (tussen 8.30 en 17.30 uur). Vergaderingen buiten kantooruren en in het weekend zijn op aanvraag mogelijk.

De drie vergaderruimtes zijn verdeeld over de drie verdiepingen van het pand (met trap en lift bereikbaar). De kleinste ruimte biedt zitplaatsen voor 4 – 6 personen, in de grootste ruimte kunt u presenteren of vergaderen met een groep tot circa 24 personen. Ook is het mogelijk een borrel / receptie te verzorgen tot 75 personen. In het hele gebouw is WiFi aanwezig en alle vergaderruimtes zijn standaard voorzien van Flatscreen, DVD-speler, flipover en luxe koffieautomaat.

De vergaderruimtes van Silver Business Center zijn voorzien van alle gemakken en ondersteunende, technische middelen. Ze beschikken over alle faciliteiten voor presentaties, workshops, brainstormsessies en uiteraard zakelijke besprekingen. Uw gasten worden op de begane grond welkom geheten en doorverwezen bij de ontvangstbalie. Garderobe en toiletten zijn op iedere verdieping aanwezig.

Voor een borrel of informele bijeenkomst kunt u (tot circa 75 personen) terecht in het Grand Café, op de bovenste verdieping. Deze ruimte beschikt over een bar/keuken, loungehoek en buitenterras.